Rozmaringos szűzérmék steakburgonyával

Food Service

A vendéglátás szakembereinek szánt megoldások

Rozmaringos szűzérmék steakburgonyával

Hozzávalók:

  • 50 dkg szűzpecsenye
  • 48 dkb McCain Steak burgonya
  • rozmaring
  • bors
  • olívaolaj

 

Elkészítés:

A húst kb. ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, wok serpenyőben pici olívaolajon hirtelen megkapatjuk mindkét oldalát, majd kisebb lángon sütjük tovább fedő alatt. Amikor majdnem megpuhult (elég hamar elkészül), rákenjük az apróra vágott rozmaringot. Akkor jó, ha a hús szép rózsaszín belül, de kívül már megpirult.

Melegítse fel a sütőolajat 175°C-ra. Fél csomag McCain Steak burgonyát süssön körülbelül 3,5 percig.